Palačinke sa kinoom

330,00 RSD

Svima omiljene palačinke od sada su dostupne i u ovom ukusnom, posnom i veganskom izdanju. Naše veganske palačinke moguće je napraviti vrlo jednostavno, a možete ih servirati kako slatke sa kremom ili vašim omiljenim džemom, tako i slane sa punjenjem po izboru. Sa jednim pakovanjem BeGe Vege mešavine za palačinke dobijate pri dodatku vode čak 850 ml smese za palačinke. Naša mešavina za palačinke od kinoe je vrlo nemasna i sadrži samo 1,8g masti na 100g suve mešavine. Od sada možete uživati u ukusnim palačinkama i za vreme posta kako naša mešavina ne sadrži sastojke životinjskog porekla. Naše palačinke upravo iz tog razloga sadrže izuzetno nizak nivo masti dok kinoa brine za visok sadržaj biljnog proteina.
Kao i sa svim BeGe Vege produktima možete biti ponosni na činjenicu da za Vaš obrok nije patila ni jedna životinja.

Masa: 300g

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Posne Palačinke su zajedno sa posnom sarmom pravi dragulj svake trpeze za vreme posta. Sa ovom praktičnom mešavinom možete napraviti vegansku verziju svima omiljenog dezerta. Ne sadrži aditive poput konzervansa, dodatih boja i aroma.

Sastojci: Pšenično brašno, brašno od bele kinoe (20%), žuti šecer, vanilin šecer, sredstvo za dizanje testa natrijumbikarbonat (soda bikarbona).

Ne sadrži aditive pored sode bikarbone, arome ni veštacke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1519/363
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
1,8 g

0,6 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
76,2 g

16 g
Vlakna2,9 g
Proteini8,4 g
So0,5 g
Broj porcija6

Svima omiljene posne palačinke od sada su dostupne i u ovom ukusnom, posnom i veganskom izdanju. Naše veganske, posne palačinke moguće je napraviti vrlo jednostavno, a možete ih servirati kako slatke sa kremom ili vašim omiljenim džemom, tako i slane sa punjenjem po izboru. Sa jednim pakovanjem BeGe Vege mešavine za palačinke dobijate pri dodatku vode čak 850 ml smese za palačinke. Naša mešavina za palačinke od kinoe je vrlo nemasna i sadrži samo 1,8g masti na 100g suve mešavine. Od sada možete uživati u ukusnim palačinkama i za vreme posta kako naša mešavina ne sadrži sastojke životinjskog porekla. Naše palačinke upravo iz tog razloga sadrže izuzetno nizak nivo masti dok kinoa brine za visok sadržaj biljnog proteina.
Kao i sa svim BeGe Vege produktima možete biti ponosni na činjenicu da za Vaš obrok nije patila ni jedna životinja.