Punjenje za vege sarmu, paprike i tikvice

380,00 RSD

Tradicionalni ukus srpske kuhinje je od sada dostupan i u ovom ukusnom posnom, veganskom izdanju. Priprema sarme, punjenih paprika ili tikvica postaje znatno jednostavnija sa ovom kvalitetnom biljnom mešavinom izvanrednog ukusa. Od sada možete uživati u sarmama i punjenim paprikama i u vreme postova kako naša mešavina ne sadrži sastojke životinjskog porekla, a pored obilja proteina koje sadrži, poseban kvalitet joj daje činjenica da ne sadrži gluten! Vege sarme, punjene paprike ili tikvice možete zapeći u rerni i služiti sa vašim omiljenim prilozima poput pire krompira. Kao i sa svim BeGe Vege produktima možete biti ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.

Masa: 250g

Opis

Dragulj svake posne trpeze – Posna sarma! Ova praktična i savršeno začinjena mešavina za punjenje sarme Vam pomaže da brzo napravite ovu posnu, vegansku verziju ovog tradicionalnog srpskog jela. Naši mešavina ima 100% prirodni sadržaj na bazi leblebije, suncokreta i savršene mešavine začina. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle, kao ni ostale sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode koji ne sadrže sastojke sa glutenom.

Sastojci: Pirinač, sočivo, suncokret, leblebija, crni luk, morska so, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1975/472
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
15,7 g

3,3 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
64 g

4,8 g
Vlakna4,9 g
Proteini15,4 g
So4,6 g
Broj porcija5

Posna sarma – Tradicionalni ukus srpske kuhinje je od sada dostupan i u ovom ukusnom posnom, veganskom izdanju. Priprema sarme, punjenih paprika ili tikvica postaje znatno jednostavnija sa ovom kvalitetnom biljnom mešavinom izvanrednog ukusa. Od sada možete uživati u sarmama i punjenim paprikama i u vreme postova kako naša mešavina ne sadrži sastojke životinjskog porekla, a pored obilja proteina koje sadrži, poseban kvalitet joj daje činjenica da ne sadrži gluten! Posnu sarmu, punjene paprike ili tikvice možete zapeći u rerni i služiti sa vašim omiljenim prilozima poput pire krompira. Kao i sa svim BeGe Vege produktima možete biti ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.