Veganino

390,00 RSD

Naš sočni i pikantno začinjeni Veganino je savršen kako kao snek tako i kao deo velikog obroka. Ovaj ukusni produkt je spreman za jelo ali ga po želji možete pržiti, peći ili koristiti kao sastojak za Vaša omiljena jela. BeGe Vege Veganino možete koristiti umesto mesa pri spremanju lazanje ili jednostavno u sendviču uz salate i sosove. Kao i svi ukusni, pošteni i veganski BeGe Vege proizvodi, Veganino je razvijen i proizveden u Srbiji sa kvalitetnim sastojcima koji ne sadrže soju, konzervanse, boje ili veštačke ukuse.

Masa: 380g – 400g

Opis

Naš Veganino je veganska, posna kobasica, savršena za ukusne sendviče ili kao dodatak posnim jelima – Probajte posni gulaš, musaku, lazanju ili bilo koje drugo jelo koje inače zahteva mleveno meso ili komade mesa. Naš Vegeanino ima 100% prirodni sadržaj na bazi leblebije, pšeničnog proteina i savršene mešavine začina. Pogledajte ostale proizvode koji su spremni za jelo.

Sastojci: Voda, glutensko brašno, suncokretovo ulje, pšenično brašno, leblebija, pelat paradajz, sušeno povrće, suncokret, sušeni crni luk, ovsene pahuljice, morska so, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 4 meseca

Energetska
vrednost
1103/264
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
12,1 g

3,9 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
17,8 g

2,6 g
Vlakna5,3 g
Proteini19 g
So2,2 g

Naš sočni i pikantno začinjeni Veganino je savršen kako kao snek tako i kao deo velikog obroka. Ovaj ukusni produkt je spreman za jelo ali ga po želji možete pržiti, peći ili koristiti kao sastojak za Vaša omiljena jela. BeGe Vege Veganino je posna kobasica koju možete koristiti umesto mesa pri spremanju lazanje ili jednostavno u sendviču uz salate i sosove. Kao i svi ukusni, pošteni i veganski BeGe Vege proizvodi, Veganino je razvijen i proizveden u Srbiji sa kvalitetnim sastojcima koji ne sadrže soju, konzervanse, boje ili veštačke ukuse.