Happy Chick – Veganska zamena za piletinu

390,00 RSD

Hrskava spolja, a savršeno sočna i vlaknasta iznutra – ova veganska piletina savršeno menja pileće meso kako u tradicionalnim jelima poput pilava i gulaša, tako i u sendvičima. Bilo da postite ili jednostavno ne jedete meso, sa Happy Chick zamenom za piletinu više ne morate da se odreknete mnogima omiljenog ukusa piletine. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka, aditiva, veštačkih boja i aroma, i budite ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.

Masa: 200g

Opis

Savršena veganska piletina – Happy Chick je posna zamena za piletinu kojom jednostavno možete napraviti posne verzije tradicionalnih jela i ukrasiti Vašu posnu slavsku trpezu, ili je koristiti da za nekoliko minuta napravite sendvič koji će oduševiti i svakog ljubitelja mesa. Pogledajte ostale proizvode koji su spremni za jelo.

Sastojci: Leblebija, voda (akvafaba), pšenični protein, suncokretovo ulje, miso, sušeni crni luk, beli luk, morska so, jabukovo sirće.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 6 meseci

Energetska
vrednost
1077/257
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
10 g

1,6 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
24,4 g

<1 g
Proteini15,7 g
So2 g
Broj porcija3

BeGe Vege Happy Chick – Hrskava spolja, a savršeno sočna i vlaknasta iznutra – ova veganska piletina savršeno menja pileće meso kako u tradicionalnim jelima poput pilava i gulaša, tako i u sendvičima. Bilo da postite ili jednostavno ne jedete meso, sa Happy Chick zamenom za piletinu više ne morate da se odreknete mnogima omiljenog ukusa piletine. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka, aditiva, veštačkih boja i aroma, i budite ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.