Vege Ćevapčići

380,00 RSD

Deset upola s’ lukom je od sada dostupno u ovoj zdravoj, posnoj i veganskoj verziji, koja takođe ne sadrži ni tragove životinjske patnje. Pored toga što je priprema naših Vege Ćevapčića jako jednostavna, njih odlikuje kvalitetan sastav i izvanredan ukus, a kako ne sadrže nikakve životinjske sastojke, možete ih koristiti i u vreme postova. BeGe Vege Ćevapčiće možete pržiti i služiti uz seckani crni luk, jela od krompira ili povrća, ili u mešavinu dodati malo ulja i peći ih u rerni! BeGe Vege je ponosan na svoju novu vegansku kreaciju koja štiti prirodu, životinje i vaše zdravlje, a na vama samo ostaje da odlučite da li želite da ih pržite ili pečete, jedete u lepinji ili sa tanjira.

Masa: 200g

Opis

BeGe Vege Ćevapčići – ova praktična i savršeno začinjena mešavina vam donosi posnu, vegansku verziju ovog tradicionalnog srpskog jela. Naši Vege Ćevapi imaju 100% prirodni sadržaj na bazi leblebije, suncokreta i savršene mešavine začina. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle, kao ni ostale sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode koji ne sadrže sastojke sa glutenom.

Sastojci: Leblebija, suncokret, crni luk, morska so, začinska mlevena paprika, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1837/439
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
9,1 g

2,5 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
75 g

4,9 g
Vlakna5,4 g
Proteini10 g
So3,4 g
Broj porcija4

Deset upola s’ lukom je od sada dostupno u ovoj zdravoj, posnoj i veganskoj verziji, koja takođe ne sadrži ni tragove životinjske patnje. Pored toga što je priprema naših Vege Ćevapa jako jednostavna, njih odlikuje kvalitetan sastav i izvanredan ukus, a kako ne sadrže nikakve životinjske sastojke, možete ih koristiti i u vreme postova. BeGe Vege Ćevapčići se mogu pržiti i služiti uz seckani crni luk, jela od krompira ili povrća, ili u mešavinu dodati malo ulja i peći ih u rerni! BeGe Vege je ponosan na svoju novu vegansku kreaciju koja štiti prirodu, životinje i vaše zdravlje, a na vama samo ostaje da odlučite da li želite da ih pržite ili pečete, jedete u lepinji ili sa tanjira.