Humus

290,00 RSD

BeGe Vege Humus je orjentalni dip, umak ili namaz, savršeno predjelo kao i popularan dodatak Falafelu ali i drugim jelima. Idealan je kao meze uz tanke pita-hlebove, hrskave krekere ili tortilje. Odlikuje ga hranjiv sastav, izvanredan ukus i izuzetno jednostavan nacin pripreme. Ovaj popularni umak potiče iz Egipta ali se proširio po arapskom području, Bliskom Istoku i u skorijoj istoriji po celome svetu kako je Falafel nezamisliv bez ovog ukusnog dodatka. Pogodan je za vegetarijance i vegane, ali i za sve one koji žele da se hrane zdravo. BeGe Vege Humus se može koristiti i u vreme postova jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla.

Masa: 125g

Opis

Humus je orjentalni umak na bazi leblebije i često se služi u pita hlebovima zajedno sa hrskavim Falafelom. Probajte savršeno ukusni humus sa 100% prirodnim sadržajem – naša mešavina za humus sadrži samo sastojke potrebne za autentičan ukus i kvalitetan sadržaj. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle i ostale sastojke koji se mogu naći u drugim mešavinama, kao ni aditive poput konzervanasa, dodadih aroma, boja i ukusa.
Naša Humus mešavina ne sadrži sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode bez sastojaka sa glutenom.

Sastojci: Leblebija (79%), susam, morska so, beli luk.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1643/393
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
1,9 g

0,4 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
74 g

3,9 g
Vlakna4,6 g
Proteini17 g
So2,4 g
Broj porcija5

Ovaj mnogima omiljeni orjentalni dip, umak ili namaz je savršeno predjelo kao i popularan dodatak Falafelu. Idealan je kao meze uz tanke pita-hlebove, hrskave krekere ili tortilje. Odlikuje ga hranjiv sastav, izvanredan ukus i izuzetno jednostavan nacin pripreme. Ovaj popularni umak potiče iz Egipta ali se proširio po arapskom području, Bliskom Istoku i u skorijoj istoriji po celome svetu kako je Falafel nezamisliv bez ovog ukusnog dodatka. Pogodan je za vegetarijance i vegane, ali i za sve one koji žele da se hrane zdravo. Možete ga koristiti i u vreme postova jer ne sadrži sastojke životinjskog porekla.