Falafel

350,00 RSD

BeGe Vege Falafel – sastoji se od leblebija, peršuna, crnog i belog luka i brojnih začina karakterističnih za Bliski Istok. Za samo 10 minuta ručak za 4 osobe, pun proteina a bez glutena! Sadržaj kesice pomešati sa 200 ml vode, sačekati nekoliko minuta a onda formirati od 15-17 kuglica. Pržiti u vrelom ulju dok ne porumene, tako da spolja budu hrskavi a iznutra ostanu mekani. Falafel se može servirati bez dodataka, ali je uobičajenije da se stavlja u lepinju, preliva tahinom (popularna vrsta sosa od mlevenog susama) ili humusom (vrsta sosa od leblebija), uz dodatak raznovrsne sitno iseckane salate.

Masa: 150g

Opis

Probajte savršeno hrskavi Falafel sa 100% prirodnim sadržajem – naša mešavina za falafel sadrži samo sastojke potrebne za autentičan ukus i kvalitetan sadržaj. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle i ostale sastojke koji se mogu naći u drugim mešavinama.
Naša mešavina ne sadrži sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode bez sastojaka sa glutenom.

Sastojci: Leblebija (82%), crni luk, morska so, peršun, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1566/375
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
0,9 g

0,2 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
73 g

6,5 g
Vlakna6,5 g
Proteini16 g
So5,4 g
Broj porcija4

BeGe Vege Falafel – sastoji se od leblebija, peršuna, crnog i belog luka i brojnih začina karakterističnih za Bliski Istok. Za samo 10 minuta ručak za 4 osobe, pun proteina a bez glutena! Sadržaj kesice pomešati sa 200 ml vode, sačekati nekoliko minuta a onda formirati od 15-17 kuglica. Pržiti u vrelom ulju dok ne porumene, tako da spolja budu hrskavi a iznutra ostanu mekani. Falafel se može servirati bez dodataka, ali je uobičajenije da se stavlja u lepinju, preliva tahinijem (popularna vrsta sosa od mlevenog susama) ili humusom (vrsta sosa od leblebije), uz dodatak raznovrsne sitno iseckane salate.