Veganske Kobasice Classic

350,00 RSD

Da li sveže ili grilovane, kuvane, pečene ili pržene BeGe Vege Veganske Kobasice imaju sjajan ukus. BeGe Vege se pobrinuo za kvalitetne sastojke sa odabranom mešavinom začina koja našim Veganskim Kobasicama daje prepoznatljiv ukus. Naše sočne kobasice su kao i svi naši produkti 100% veganske i ne sadrže soju, konzervanse, veštačke boje ili ukuse. Ove kobasice su savršeno pogodne kao zamena mesu ili za svakoga ko želi da proba nešto novo i ukusno a u isto vreme čuva kako svoje zdravlje tako i okolinu i životinje. Isprobrajte BeGe Vege Veganske Kobasice u sendviču ili na Vašem sledećem roštilju.

Masa: 250g

Opis

Naše veganske, posne kobasice sa čak 23% proteina su savršena zamena za meso u vašim sendvičima ili posnim jelima – u to bez soje! Veganske Kobasice imaju 100% prirodni sadržaj na bazi leblebije, pšeničnog proteina i savršene mešavine začina – ne sadrže konzervanse, veštačke boje ili ukuse. Naše posne kobaisce možete jesti odmah ili pržiti, peći, kuvati ili iseckane koristiti u pripremanju jela poput musake, punjenih paprika, sosova i slično. Pogledajte ostale proizvode koji su spremni za jelo.

Sastojci: Voda, glutensko brašno, suncokretovo ulje, pšenično brašno, leblebija, pelat paradajz, sušeno povrće, suncokret, sušeni crni luk, ovsene pahuljice, morska so, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 4 meseca

Energetska
vrednost
973/233
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
10,3 g

3,6 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
10,3 g

1,9 g
Vlakna5,7 g
Proteini23 g
So2,0 g

Da li sveže ili grilovane, kuvane, pečene ili pržene BeGe Vege Veganske Kobasice imaju sjajan ukus. BeGe Vege se pobrinuo za kvalitetne sastojke sa odabranom mešavinom začina koja našim Veganskim Kobasicama daje prepoznatljiv ukus. Naše sočne kobasice su kao i svi naši produkti 100% veganske i ne sadrže soju, konzervanse, veštačke boje, arome ili ukuse. Ove ukusne kobasice su savršeno pogodne kao zamena mesu ili za svakoga ko želi da proba nešto novo i ukusno a u isto vreme čuva kako svoje zdravlje tako i okolinu i životinje. Isprobrajte BeGe Vege Veganske Kobasice u posnom sendviču ili na Vašem sledećem roštilju.