Akcija!

Fermentisani Sir od Badema

640,00 RSD 590,00 RSD

– Samo ograničeno vreme u ponudi. –

BeGe Vege Sir od Badema – Ovaj savršeno ukusni veganski sir od badema će Vas oduševiti sa divnim sirastim ukusom i idealnom konzistencijom. Dobijen je procesom višednevne fermentacije, a ne eksploatacijom životinja. Ovaj delikates na bazi badema ima pažljivo izbalansiran ukus ali i odlične nutritivne vrednosti.
Sada možete uživati u omiljenom ukusu sira i u vreme posta kako se u njemu ne nalaze sastojci životinjskog porekla. Počastite svoje najdraže, iznenadite goste i ukrasite svoju svakodnevnu ali i trpezu u izuzetnim trenutcima sa ovim savršeno ukusnim posnim sirem od badema. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka i budite ponosni na činjenicu da u procesu proizvodnje ovog ukusnog veganskog sira nije patila ni jedna životinja.

Masa: 200g

Opis

Ovaj savršeno ukusni posni, veganski Sir od Badema će Vaš oduševiti svojim ukusom! Probajte ga kao meze ili kao dodatak jelima, salatama i svim recepatima u kojima se dodaje sir. Ukrasite Vašu posnu slavsku trpezu, ili ga koristite da za nekoliko minuta napravite sendvič koji će oduševiti svakog ljubitelja sira. Pogledajte ostale proizvode koji su spremni za jelo.

Sastojci: Očišćeni badem, voda, rejuvelac od kinoe, agar agar, beli luk, morska so.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 4 meseca

Energetska
vrednost
562/134
kJ/kcal
Masti11 g
Ugljeni hidrati3,2 g
Proteini5,9 g

BeGe Vege Sir od Badema – Ovaj savršeno ukusni veganski sir od badema će Vas oduševiti sa divnim sirastim ukusom i idealnom konzistencijom. Dobijen je procesom višednevne fermentacije, a ne eksploatacijom životinja. Ovaj delikates na bazi badema ima pažljivo izbalansiran ukus ali i odlične nutritivne vrednosti. Sada možete uživati u omiljenom ukusu sira i u vreme posta kako se u njemu ne nalaze sastojci životinjskog porekla. Počastite svoje najdraže, iznenadite goste i ukrasite svoju svakodnevnu ali i trpezu u izuzetnim trenutcima sa ovim savršeno ukusnim posnim sirem od badema. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka i budite ponosni na činjenicu da u procesu proizvodnje ovog ukusnog veganskog sira nije patila ni jedna životinja.