BeGe Vege Veganske Posne Pecenice posni specijalitet

Veganske Pečenice

390,00 RSD

BeGe Vege Veganske Pečenice – Firma BeGe Vege dugo je radila na njihovom razvitku a rezultat je jedan u potpunosti nov produkt kakav nikada nije bio u ponudi potrošačima koji paze na svoju ishranu. Ovaj proizvod savršena je zamena za predjela od mesa, za sendviče ili dodatak uz glavna jela. Odlikuje ga izuzetan ukus i zdrav sastav na bazi leblebije, suncokreta, semena lana i povrća. Možete uživati i njima kao snek, ili tanko sečene kao meze, a kako su naše Vege Pečenice gotov proizvod, dovoljno je da otvorite pakovanje i uživate u krckavoj i zdravoj vegan pečenici sa znanjem da ni jedna zivotinja zbog toga nije patila. Savršene za izlete, piknike, putovanja, za užine ili ručkove, biće vam na dohvat ruke da ne gubite dragoceno vreme a ipak mislite sa ljubavlju i na prirodu i životinje kao i na vaše potrebe i zdravlje.

Masa: 200g

Opis

Naše jedinstvene Veganske Pečenice su posni specijalitet koji može da zameni meso u vašim sendvičima ili jelima, a u vreme posta će posebno obradovati svakog ljubitelja suhomesnatih proizvoda. Pored toga da naše Veganske Pečenice ne sadrže nikakve aditive poput konzervansa, dodatih boja i aroma, one ne sadže ni soju, kao ni sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode bez sastojaka sa glutenom.

Sastojci: Voda, suncokret, krompirov skrob, leblebija, sušeni crni luk, seme lana, hladno ceđeno suncokretovo ulje, morska so, začini.

Ne sadrži aditive, konzervanse, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 8 meseci

Energetska
vrednost
1644/393
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
14 g

8,3 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
45 g

5,2 g
Vlakna8,2 g
Proteini15 g
So1,5 g

BeGe Vege Veganske Pečenice – Firma BeGe Vege dugo je radila na njihovom razvitku a rezultat je jedan u potpunosti nov posni specijalitet kakav nikada nije bio u ponudi potrošačima koji paze na svoju ishranu. Ovaj proizvod savršena je zamena za predjela od mesa, za sendviče ili dodatak uz glavna jela. Odlikuje ga izuzetan ukus i zdrav sastav na bazi Leblebija, suncokreta, semena lana i povrća. Možete uživati i njima kao snek, ili tanko sečene kao meze, a kako su naše Vege Pečenice gotov proizvod, dovoljno je da otvorite pakovanje i uživate u krckavoj i zdravoj vegan pečenici sa znanjem da ni jedna zivotinja zbog toga nije patila. Savršene za izlete, piknike, putovanja, za užine ili ručkove, biće vam na dohvat ruke da ne gubite dragoceno vreme a ipak mislite sa ljubavlju i na prirodu i životinje kao i na vaše potrebe i zdravlje.