Vege Ćufte

350,00 RSD

BeGe Vege se pobrinuo za to da vegetarijanci i oni koji ne žele da jedu meso od sada mogu da uživaju u ovom ukusnom klasičnom jelu. Pored toga što je priprema naših Vege Ćufti jako jednostavna, njih odlikuje kvalitetan sastav i izvanredan ukus. Možete biti ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja. U BeGe Vege Ćuftama možete uživati i u vreme postova jer ne sadrže sastojke životinjskog porekla, a pored obilja proteina koje sadrže, poseban kvalitet im daje činjenica da ne sadrže gluten. Pržene ćufte možete služiti i kao dodatak grilovanom povrću u tortiljama ili kao prilog uz salate. Možete ih oblikovati i kao faširane pljeskavice, pržiti i dodati prženim ili pečenim krompirima ili drugim jelima. U mešavinu možete dodati i malo ulja i ćufte peći u rerni!

Masa: 150g

Opis

Napravite veganske, posne ćufte za samo nekoliko minuta. Možete ih pržiti, peći ili jednostavno kuvati u Vašem omiljenom sosu. Naša mešavina za posne ćufte sadrži samo sastojke potrebne za autentičan ukus i kvalitetan sadržaj. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle i ostale sastojke koji se mogu naći u drugim mešavinama. Ni jedan od naših proizvoda ne sadrži aditive poput konzervanasa, boja, dodatih aroma i sadrži sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode bez sastojaka sa glutenom.

Sastojci: Sočivo, leblebija, crni luk, morska so, peršun, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1559/373
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
0,7 g

0,6 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
71 g

5,1 g
Vlakna5,8 g
Proteini18 g
So3,9 g
Broj porcija4

BeGe Vege se pobrinuo za to da vegetarijanci i oni koji ne žele da jedu meso od sada mogu da uživaju u ovom ukusnom klasičnom jelu. Pored toga što je priprema naših Vege Ćufti jako jednostavna, njih odlikuje kvalitetan sastav i izvanredan ukus. Možete biti ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja. U BeGe Vege Ćuftama možete uživati i u vreme postova jer ne sadrže sastojke životinjskog porekla, a pored obilja proteina koje sadrže, poseban kvalitet im daje činjenica da ne sadrže gluten. Pržene posne ćufte možete služiti i kao dodatak grilovanom povrću u tortiljama ili kao prilog uz salate. Možete ih oblikovati i kao faširane pljeskavice, pržiti i dodati prženim ili pečenim krompirima ili drugim jelima. U mešavinu možete dodati i malo ulja i ćufte peći u rerni!