Veganski Parmezan

450,00 RSD

55% proteina i savršen ukus sira!
Božanstveno ukusni Veganski Parmezan će podići Vaše omiljeno jelo na novi nivo. Nebitno da li se radi o pasti, lazanji, pečenim krompirima ili savršenom grilovanom povrću, naš Veganski Parmezan uneće poznatu notu ovog poznatog, tradicionalnog sira. Dovoljan je samo jedan prstohvat da izbalansira svaki sos na bazi paradajza i da oduševi čak i svakog ljubitelja sira. Kako ne sadrži nikakve životinjske sastojke ovaj veganski sir možete koristiti i u doba posta i njime ukrasiti Vašu slavsku trpezu. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka, aditiva, veštačkih boja i aroma, i budite ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.

Masa: 100g

Opis

BeGe Vege Veganski Parmezan – Ovaj savršeno aromatični specijalitet donosi aromu sira bez životinjskih sastojaka. 100% prirodni, posni sastojci na bazi indijskog oraha donose sjajan ukus i čak 55% proteina! Probajte naš Veganski Parmezan i podignite Vaše sledeće jelo na novi nivo.
Veganski Parmezan ne sadrži sastojke sa glutenom – Pogledajte sve proizvode bez sastojaka sa glutenom.

Sastojci: Indijski orah (85%), nutritivni kvasac, morska so, beli luk, biber.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 12 meseci

Energetska
vrednost
2311/555
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
37,1 g

4,3 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
0,1 g

<1 g
Proteini55,1 g
So4,9 g

55% proteina i savršen ukus sira! Božanstveno ukusni Veganski Parmezan će podići Vaše omiljeno jelo na novi nivo. Nebitno da li se radi o pasti, lazanji, pečenim krompirima ili savršenom grilovanom povrću, ovaj specijalitet uneće poznatu notu ovog poznatog, tradicionalnog sira. Dovoljan je samo jedan prstohvat da izbalansira svaki sos na bazi paradajza i da oduševi čak i svakog ljubitelja sira. Kako ne sadrži nikakve životinjske sastojke ovaj veganski sir možete koristiti i u doba posta i njime ukrasiti Vašu slavsku trpezu. Uživajte u sjajnom sastavu bez nezdravih dodataka, aditiva, veštačkih boja i aroma, i budite ponosni na činjenicu da za vaš obrok nije patila ni jedna životinja.