Vege Burger

380,00 RSD

BeGe Vege Burger – ovaj mnogima omiljeni posni burger sastoji se od suncokreta, crnog luka, lanenog semena, leblebija, žitarica bez glutena, i pažljivo izabranih začina. Bege Vege Burger je izuzetno hranjiv i jednostavan za pripremu budući da je za obrok za 4 osobe potrebno samo 10 minuta. Idealna je alternativa pljeskavicama i hamburgerima, a odlikuje ga izvrstan ukus i kvalitetan sastav. Sadržaj kesice pomešati sa 200 ml vrele vode, sačekati nekoliko minuta a onda formirati 10 burgera. Pržiti u vrelom ulju dok ne porumene, i služiti u lepinji ili na tanjiru uz dodatke jela od pirinča, krompira i slično.

Masa: 200g

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Zajedno sa našom mešavinom za Falafel, Vege Burger je bio jedan od prva dva proizvoda firme BeGe Vege. I dalje je jedan od najpopularinih zamena za meso jer pored sjajnog i jedinstvenog ukusa pruža i kvalitetan 100% prirodni sastav na bazi leblebije i suncokreta. Ova praktična i savršeno začinjena mešavina bez soje Vam donosi posnu, vegansku verziju ovog tradicionalnog jela. Ne sadrži brašno, dodate skrobove, prezle, kao ni aditive poput konzervansa, dodatih boja i aroma.

Sastojci: Leblebija, suncokret, ovsene pahuljice, crni luk, laneno seme, začinska mlevena paprika, morska so, začinsko bilje, začini.

Ne sadrži aditive, arome ni veštačke boje.

Rok trajanja: 18 meseci

Energetska
vrednost
1631/390
kJ/kcal
Masti
od kojih
Zasićene masne
kiseline
2,2 g

0,6 g
Ugljeni hidrati
od kojih
Šećeri
73 g

4,8 g
Vlakna6,3 g
Proteini17 g
So2,1 g
Broj porcija4

BeGe Vege Burger – ovaj mnogima omiljeni posni burger sastoji se od suncokreta, crnog luka, lanenog semena, leblebija, žitarica bez glutena, i pažljivo izabranih začina. Bege Vege Burger je izuzetno hranjiv i jednostavan za pripremu budući da je za obrok za 4 osobe potrebno samo 10 minuta. Idealna je alternativa pljeskavicama i hamburgerima, a odlikuje ga izvrstan ukus i kvalitetan sastav. Sadržaj kesice pomešati sa 200 ml vrele vode, sačekati nekoliko minuta a onda formirati 10 burgera. Pržiti u vrelom ulju dok ne porumene, i služiti u lepinji ili na tanjiru uz dodatke jela od pirinča, krompira i slično.